Трюфельне різото з цвітною капустою, печерицями та артишоками

Дуже смачно, наш бренд шеф рекомендує!

35 хвилин на приготування
вихід 1 порції 350 г
калорійність 1 порції 573 калорій
Набір інгредієнтів на 2 порції
  • Цибуля ріпчаста
    200
  • Часник
    7
  • Печериці
    110
  • Вершки
    110
  • Петрушка
    14
  • Рис Арборіо
    160
  • Тертий пармезан
    28
  • Бульйон овочевий
    1
  • Артишок
    110
  • Капуста цвітна
    330
  • Трюфельна паста
    20
Як готувати?
Крок 1

Прогрійте духовку до 160*/180*С
Закип'ятіть бульйон в каструлі
Цвітну капусту розірвіть на невеличкі суцвіття
Артишоки розріжте навпіл
Печериці розріжте на сегменти завбільшки, як суцвіття цвітної капусти.
Помістіть овочі в миску. Окропіть оливковою олією, посоліть, обережно перемішайте.

Крок 2

Покладіть нарізані овочі на деко для запікання. (ви можете використовувати пергамент, для уникнення прилипання) (не кладіть овочі дуже щільно та одне на одне. Це може призвести до нерівномірного пропікання)
Поставте деко в духовку та повільно запікайте 15-20 хвилин або поки краї овочів не почнуть темніти, а цвітна капуста не буде вільно протикатися виделкою.

Крок 3

Тим часом цибулю наріжте дрібним кубиком
Підігрійте велику, з широким дном пательню (бажано з антипригарним покриттям). Налийте оливкову олію.
Коли олія підігріється додайте нарізану цибулю, дрібку солі та час від часу помішуючи, готуйте 4 хвилини, або поки, як цибуля стане м'якою та напівпрозорою
Часник дрібно порубіть (або натріть на дрібну терку)

Крок 4

Додайте до смаженої цибулі рис та подрібнений часник. Готуйте 1 хвилину, періодично помішуючи.
Додайте ще трохи оливкової олії, якщо ваша пательня виглядає сухою.
Поступово додавайте бульйон, постійно помішуючи рис. Готуйте 15-20 хвилин або поки рис буде майже готовий, а бульйон випарується (Всередині рису при надкушуванні повинна відчуватися зернинка)
Одночасно з цим дрібно нарубіть петрушку.

Крок 5

Додайте в рис петрушку та вершки.
Готуйте ще 4-5 хвилин до готовності рису, постійно помішуючи.

Крок 6

Викладіть різото на тарілку для подачі

Крок 7

Трюфельну пасту змішайте з одією столовою ложкою оливкової олії.
Полийте зверху різото

Крок 9

Викладіть зверху гарячі запечені овочі
Посипте зверху чорним меленим перцем та тертим пармезаном.
Приємного смаку!