Трюфельне різото з цвітною капустою, печерицями та артишоками

Дуже смачно, наш бренд шеф рекомендує!

35 хвилин на приготування
вихід 1 порції 350 г
калорійність 1 порції 573 калорій
Набір інгредієнтів на 2 порції
  • Цибуля ріпчаста
    200
  • Часник
    7
  • Печериці
    110
  • Вершки
    110
  • Петрушка
    14
  • Рис Арборіо
    160
  • Тертий пармезан
    28
  • Бульйон овочевий
    1
  • Артишок
    110
  • Капуста цвітна
    330
  • Трюфельна паста
    20
Як готувати?
Крок 1

Прогрійте духовку до 160*/180*С
Закип'ятіть бульйон в каструлі
Цвітну капусту розірвіть на невеличкі суцвіття
Артишоки розріжте навпіл
Печериці розріжте на сегменти завбільшки, як суцвіття цвітної капусти.
Помістіть овочі в миску. Окропіть оливковою олією, посоліть, обережно перемішайте.

Крок 2

Покладіть нарізані овочі на деко для запікання. (ви можете використовувати пергамент, для уникнення прилипання) (не кладіть овочі дуже щільно та одне на одне. Це може призвести до нерівномірного пропікання)
Поставте деко в духовку та повільно запікайте 15-20 хвилин або поки краї овочів не почнуть темніти, а цвітна капуста не буде вільно протикатися виделкою.

. . . . . . .
Щоб проглянути рецепт страви повністю, будь ласка, авторизуйтесь на сайті
Для цього тисніть на іконку