Телятина з середньоморським гарніром

Всі хіти середньоземноморської кухні - креветки, ароматні трави, часник і каперси - склали компанію ніжної телятині для вишуканої і ситної вечері.

30 хвилин на приготування
вихід 1 порції 350 г
калорійність 1 порції 644 калорій
Набір інгредієнтів на 2 порції
  • Креветки
    50
  • Помідор чері
    75
  • Часник
    4
  • Каперси
    10
  • Оливки
    25
  • Розмарин
    2
  • Телятина
    250
Як готувати?
Крок 1

Розігрійте духовку до 180 градусів. Розріжте на дві частини помідори чері. Наріжте дрібно часник.

Крок 2

Розігрійте сковороду на середньому вогні. Збризніть оливковою олією. Протягом хвилини підсмажте, постійно помішуючи, нарізаний часник та розмарин

. . . . . . .
Щоб проглянути рецепт страви повністю, будь ласка, авторизуйтесь на сайті
Для цього тисніть на іконку