Телятина з середньоморським гарніром

Всі хіти середньоземноморської кухні - креветки, ароматні трави, часник і каперси - склали компанію ніжної телятині для вишуканої і ситної вечері.

30 хвилин на приготування
вихід 1 порції 350 г
калорійність 1 порції 644 калорій
Набір інгредієнтів на 2 порції
  • Креветки
    50
  • Помідор чері
    75
  • Часник
    4
  • Каперси
    10
  • Оливки
    25
  • Розмарин
    2
  • Телятина
    250
Як готувати?
Крок 1

Розігрійте духовку до 180 градусів. Розріжте на дві частини помідори чері. Наріжте дрібно часник.

Крок 2

Розігрійте сковороду на середньому вогні. Збризніть оливковою олією. Протягом хвилини підсмажте, постійно помішуючи, нарізаний часник та розмарин

Крок 3

Додайте нарізані помідори чері. Смажте ще 1 хв, постійно помішуючи

Крок 4

Додайте в сковороду оливки та каперси. Додайте креветки, помішуючи, смажте ще 1-2 хв., посоліть

Крок 5

Розігрійте сковороду на середньому вогні. Збризніть оливковою олією. Підсмажте телятину 4-5 хв с кожної сторони до рум'яного кольору. 

Крок 6

Перекладіть телятину в алюмінієвий лоток. Збризніть оливковою олією. Посоліть м'ясо, запікайте в духовці 10-15 хв

Крок 7

Наріжте готове м'ясо на рівні шматочки

Крок 8

На тарілку для видачі викладіть телятину, а також гарнір з креветок, чері, оливок та каперсів. Смачного!