Телятина стір-фрай

20 хвилин на приготування
вихід 1 порції 350 г
калорійність 1 порції 528 калорій
Набір інгредієнтів на 2 порції
  • Перець Чилі
    10
  • Цибуля ріпчаста
    40
  • Корінь імбиру
    10
  • Перець болгарський
    100
  • Баклажан
    80
  • Морква
    80
  • Соус устричний
    50
  • Зелений горошок
    50
  • Паростки сої
    50
  • Вирізка яловича
    300
Як готувати?
Крок 1

Наріжте телятину соломкою. Баклажан та моркву наріжте напівкільцями.

Крок 2

Наріжте дрібно соломкою імбир, цибулю напівкільцями, болгарський перець - великими дольками. Дрібно наріжте перець чилі (обережно! Дуже гострий)

Крок 3

Розігрійте сковороду на середньому вогні, збризніть рослинною олією. Обсмажте нарізане м'ясо, постійно помішуючи, 3-5 хв.

Крок 4

Далі додайте в сковороду всі овочі (перець болгарський, сою, моркву, баклажан, імбир, цибулю, горох, перець чилі). Перець чилі дуже гострий, додавайте за смаком

Крок 5

Дуже добре все обсмажте, постійно помішуючи, протягом 4-5 хвилин

Крок 6

Додайте в сковороду устричний соус, старанно перемішайте. Смажте ще 1 хв, постійно старанно перемішуючи

Крок 7

Викладіть м'ясо з овочами на тарілку для подачі. Смачного!