Тарт зі шпинатом і фета, хрустка картопля і салат з рукколи

Простим грецький пирог «Спанакопіта» з листкового тіста, фети, шпината та м'якого сиру з хрусткою картоплею.

35 хвилин на приготування
вихід 1 порції 390 г
калорійність 1 порції 945 калорій
Набір інгредієнтів на 2 порції
  • Картопля
    3 шт
  • Руккола
    50
  • Шпинат
    120
  • Сухой орегано
    2
  • Сир філадельфія
    50
  • Оцет винний
    15
  • Сир Фета
    1 пачка
Як готувати?
Крок 1

Розігрійте духовку до 220°C.
Закип'ятіть воду.
Вимийте шпинат, потім перекладіть його на друшляк і залийте окропом, щоб він почав в'янути.
Промийте зів'ялий шпинат під струменем холодної води, поки він не охолоне.
Коли шпинат охолоне, відіжміть воду зі шпинату, як тільки зможете, а потім наріжте його крупно.

Крок 2

Додайте м'який сир в миску з 1 столовою ложкою кип'яченої води і приправте дрібкою солі і перцю.
Картоплю очистіть від шкірки, нарізати невеликими шматочками.

. . . . . . .
Щоб проглянути рецепт страви повністю, будь ласка, авторизуйтесь на сайті
Для цього тисніть на іконку