Розігрійте духовку до 200*С/ 220 *С
Наріжте овочі та моцарелу кільцями приблизно 1 см товщиною
Повинні отримати 6 кілець баклажанів та по 4 кільця помідора та моцарели
Нарізані помідори та моцарелу посоліть.
Розкладіть баклажани на деко, що застелене фольгою або пергаментом
Посоліть та окропіть баклажани рослинною олією
Поставте баклажани запікатся в розігріту духовку на 12 хвилин (або до появи золотистого кольору та м'якості)
Покласти овочі та сир один на одний в наступній послідовності (знизу- вгору: баклажан/помідор/сир/баклажан/помідор/сир/баклажан
Для того, щоб при запіканні овочі не розпалися - їх можна закріпити дерев'яною шпажкою.
Окропити стовпчики 1/2 бальзамічного оцту та поставити овочі запікатися ще на 3-4 хвилин
По закінченню часу витягнути овочі з сиром. Це ваш Мільфей!
Тим часом поріжте м'ясо поперек волокон на 6-8 рівних шматочків товщиною не більше 1 см
Злегка прихлопніть долонею м'ясо до дошки, придаючи йому однакову товщину. (це допоможе м'ясу рівномірно просмажитися)
Посоліть та поперчіть м'ясо з обох боків.
Впродовж запікання мільфея, поставте розігріватися пательню на середньому вогні. Часник розчавіть долонею на дошці.
Окропіть підігріту пательню рослинною олією та покладіть на неї розчавлений часник.
Коли часник стане золотистого кольору - покладіть на пательню м'ясо.
Обсмажте м'ясо до улюбленої вами просмажки.
Наріжте помідори чері навпіл.
Покладіть нарізані помідори чері з руколою в миску для перемішування салату.
Додайте 2 столові ложки оливкової олії, остачу бальзамічного оцту та дрібку солі.
Обережно перемішайте, щоб якомога менше пом'яти руколу.
Викладіть на велику плоску тарілку для подачі Мільфей, м'ясо та руколу з помідорами чері
Вичавте на страву песто.
Сир пармезан натріть на дрібну терку
Посипте всю страву тертим пармезаном.
Приємного смаку!