Тальята із яловичої вирізки з руколою та пармезаном

30 хвилин на приготування
вихід 1 порції 280 г
калорійність 1 порції 445 калорій
Набір інгредієнтів на 2 порції
  • Помідор
    130 шт
  • Помідор чері
    80
  • Часник
    5
  • Баклажан
    150
  • Моцарела
    125
  • Соус Песто
    15
  • Пармезан
    10
  • Телятина
    200
  • Руккола
    40
  • Оцет бальзамічний
    15
Як готувати?
Крок 1

Розігрійте духовку до 200*С/ 220 *С
Наріжте овочі та моцарелу кільцями приблизно 1 см товщиною
Повинні отримати 6 кілець баклажанів та по 4 кільця помідора та моцарели
Нарізані помідори та моцарелу посоліть.

Крок 2

Розкладіть баклажани на деко, що застелене фольгою або пергаментом
Посоліть та окропіть баклажани рослинною олією
Поставте баклажани запікатся в розігріту духовку на 12 хвилин (або до появи золотистого кольору та м'якості)
Покласти овочі та сир один на одний в наступній послідовності (знизу- вгору: баклажан/помідор/сир/баклажан/помідор/сир/баклажан
Для того, щоб при запіканні овочі не розпалися - їх можна закріпити дерев'яною шпажкою.
Окропити стовпчики 1/2 бальзамічного оцту та поставити овочі запікатися ще на 3-4 хвилин
По закінченню часу витягнути овочі з сиром. Це ваш Мільфей!

. . . . . . .
Щоб проглянути рецепт страви повністю, будь ласка, авторизуйтесь на сайті
Для цього тисніть на іконку