Табуле з лимонними креветками

30 хвилин на приготування
вихід 1 порції 450 г
калорійність 1 порції 518 калорій
Набір інгредієнтів на 2 порції
  • Помідор
    220 шт
  • Часник
    5
  • Петрушка
    20
  • Лимон
    1 шт
  • Огірок
    100
  • Маслини
    30
  • М'ята
    10
  • Томати в'ялені
    20
  • Креветки тигрові
    300
  • Крупа булгур
    160
Як готувати?
Крок 1

Закип'ятіть 500 мл води в каструлі
Додайте у воду сухий булгур та добру щіпку солі (стільки, скільки ви зазвичай додаєте коли варите спагеті)
Варіть при слабкому кипінні 15-20 хвилин або поки булгур не стане м'яким
Коли булгур приготується - злийте воду використовуючи дрібне сито та промийте під холодною проточною водою.
Залишіть на деякий час булгур в ситі, щоб стік залишок води.

Крок 2

Потім наріжте огірки та помідори кубиком зі стороною приблизно 5мм

. . . . . . .
Щоб проглянути рецепт страви повністю, будь ласка, авторизуйтесь на сайті
Для цього тисніть на іконку