

-
Помідор150
-
Кінза10
-
Куряче яйце1 шт
-
Часник10
-
Цибуля червона1
-
Петрушка10
-
Борошно50
-
Картопля300
-
Свиняча вирізка400
-
Гірчиця в зернах50
-
Соус барбекю200
-
Спеції1

Часник дрібно порубіть або натріть на дрібній терці. М'ясо розріжте на два рівні за вагою шматка. Обмажте гірчицею, спеціями, 1/2 часнику.
Розігрійте пательню на середньому вогні (бажано використовувати пательню з антипригарним покриттям). Окропіть пательню соняшниковою олією.
Обсмажте м'ясо до появи золотистої скоринки. Злийте жир з пательні.

Додайте в пательню 1 склянку гарячої води та соус BBQ. Випарюйте вологу із пательні, тим самим доготовлюючи м'ясо та глазуруючи його.
Тим часом натріть картоплю на дрібній терці та помістіть в холодну воду. Декілька разів зливайте та додавайте воду, тим самим вимиваючи із картоплі зайвий крохмаль. Процідіть картоплю через сито. Ретельно відіжміть вологу - що менше залишиться вологи, тим більш хрустким буде хашбраун
Додайте до картоплі борошно, яйце та часник, що у вас залишився. Посоліть та поперчіть за власним смаком. Ретельно перемішайте ложкою.
Розігрійте пательню на середньому вогні (бажано використовувати пательню з антипригарним покриттям) та окропіть соняшниковою олією. За допомогою столової ложки викладіть на пательню картопляне тісто - у вас повинно вийти 8-10 хашбраунів. Смажте з обох боків хашбрауни до повної їх готовності та хрусткої скоринки.
В цей час помідори та цибулю наріжте кубиками. Зелень дрібно порубіть. Змішайте цибулю, томати, зелень в глибокій мисці. Додайте за власним смаком сіль, перець, оливкову олію. Перемішайте.
Готове м'ясо розріжте на декілька шматочків та викладіть на один бік тарілки. На інший бік покладіть готові хашбрауни. Зверху м'ясо посипте заправленими томатами, цибулею, зеленню.
Смачного!