Свинина в соусі BBQ з Хашбраун

30 хвилин на приготування
вихід 1 порції 450 г
калорійність 1 порції 957 калорій
Набір інгредієнтів на 2 порції
  • Помідор
    150
  • Кінза
    10
  • Куряче яйце
    1 шт
  • Часник
    10
  • Цибуля червона
    1
  • Петрушка
    10
  • Борошно
    50
  • Картопля
    300
  • Свиняча вирізка
    400
  • Гірчиця в зернах
    50
  • Соус барбекю
    200
  • Спеції
    1
Як готувати?
Крок 1

Часник дрібно порубіть або натріть на дрібній терці. М'ясо розріжте на два рівні за вагою шматка. Обмажте гірчицею, спеціями, 1/2 часнику

Крок 2

Розігрійте пательню на середньому вогні (бажано використовувати пательню з антипригарним покриттям). Окропіть пательню соняшниковою олією.

Обсмажте м'ясо до появи золотистої скоринки. Злийте жир з пательні.

Крок 3

Додайте в пательню 1 склянку гарячої води та соус BBQ. Випарюйте вологу із пательні, тим самим доготовлюючи м'ясо та глазуруючи його.

Крок 4

Тим часом натріть картоплю на дрібній терці та помістіть в холодну воду. Декілька разів зливайте та додавайте воду, тим самим вимиваючи із картоплі зайвий крохмаль. Процідіть картоплю через сито. Ретельно відіжміть вологу - що менше залишиться вологи, тим більш хрустким буде хашбраун

Крок 5

Додайте до картоплі борошно, яйце та часник, що у вас залишився. Посоліть та поперчіть за власним смаком. Ретельно перемішайте ложкою.

Крок 6

Розігрійте пательню на середньому вогні (бажано використовувати пательню з антипригарним покриттям) та окропіть соняшниковою олією. За допомогою столової ложки викладіть на пательню картопляне тісто - у вас повинно вийти 8-10 хашбраунів. Смажте з обох боків хашбрауни до повної їх готовності та хрусткої скоринки.

Крок 7

В цей час помідори та цибулю наріжте кубиками. Зелень дрібно порубіть. Змішайте цибулю, томати, зелень в глибокій мисці. Додайте за власним смаком сіль, перець, оливкову олію. Перемішайте. 

Крок 8

Готове м'ясо розріжте на декілька шматочків та викладіть на один бік тарілки. На інший бік покладіть готові хашбрауни. Зверху м'ясо посипте заправленими томатами, цибулею, зеленню.

Смачного!