Поціновувачі азійської кухні будуть у захваті від кисло-солодкого пікантного смаку ніжної свинини з медово-м’ятним відтінком. До речі, всі інші також!
Очистіть грейпфрут від шкіри та плівок. Потрібна тільки м’якіть
Нарізайте дрібно часник та перець чилі. Будьте уважні – перець гострий!
Розігрійте сковороду на середньому вогні. Збризніть оливковою олією. Обсмажте свинину по 2-3 хвилини з кожного боку. Посоліть м’ясо
Викладіть свинину на дошку. Дайте м’ясу трохи остудитися. Наріжте м’ясо смужками
Розігрійте сковороду на середньому вогні. Збризніть оливковою олією. Обсмажте нарізаний часник та перець чилі 1 хвилину, постійно помішуючи.
Далі додайте в сковороду арахіс. . Влийте соєвий соус та сік лайму за смаком (біля ¼). Перемішайте. Обсмажте 1 хвилину
Додайте очищену м’якіть грейпфрута та нарізану свинину. Добре перемішайте та обсмажте 1-2 хвилини
Порвіть руками м’яту в сковороду. Декілька листочків залиште для прикрашання. Додайте мед. Добре перемішайте. Обсмажте ще 2-3 хвилини
На тарілці для подачі викладіть обсмажене м’ясо з грейпфрутом. Прикрасьте листочками м’яти. Приємного смаку