Свинина по-тайськи з грейпфрутом

25 хвилин на приготування
вихід 1 порції 350 г
калорійність 1 порції 971 калорій
Набір інгредієнтів на 2 порції
  • Лайм
    40 шт
  • Мед
    30
  • Перець Чилі
    10
  • Часник
    10
  • Грейпфрут
    300
  • Арахіс
    40
  • Свинина
    500
  • М'ята
    20
  • Соус соєвий
    20
Як готувати?
Крок 1

Очистіть грейпфрут від шкіри та плівок. Потрібна тільки м’якіть

Крок 2

Нарізайте дрібно часник та перець чилі. Будьте уважні – перець гострий!

Крок 3

Розігрійте сковороду на середньому вогні. Збризніть оливковою олією. Обсмажте свинину по 2-3 хвилини з кожного боку. Посоліть м’ясо

Крок 4

Викладіть свинину на дошку. Дайте м’ясу трохи остудитися. Наріжте м’ясо смужками

Крок 5

Розігрійте сковороду на середньому вогні. Збризніть оливковою олією. Обсмажте нарізаний часник та перець чилі 1 хвилину, постійно помішуючи.

Крок 6

Далі додайте в сковороду арахіс. . Влийте соєвий соус та сік лайму за смаком (біля ¼). Перемішайте. Обсмажте 1 хвилину

Крок 7

Додайте очищену м’якіть грейпфрута та нарізану свинину. Добре перемішайте та обсмажте 1-2 хвилини

Крок 8

Порвіть руками м’яту в сковороду. Декілька листочків залиште для прикрашання. Додайте мед. Добре перемішайте. Обсмажте ще 2-3 хвилини

Крок 9

На тарілці для подачі викладіть обсмажене м’ясо з грейпфрутом. Прикрасьте листочками м’яти. Приємного смаку