Суп Том Ям

Том ям - доволі гострий суп з яскравою палітрою смаків на основі бульйона та пасти том ям, з додаванням креветок. Національна страва Лаосу та Таїланду. Останні роки дуже популярна в Україні

25 хвилин на приготування
вихід 1 порції 300 г
калорійність 1 порції 253 калорій
Набір інгредієнтів на 2 порції
  • Помідор
    50 шт
  • Лайм
    1
  • Соус рибний
    5
  • Кінза
    5
  • Перець Чилі
    5
  • Корінь імбиру
    5
  • Паста Том Ям
    10
  • Молоко кокосове
    50
  • Гриби шиїтаке
    40
  • Бульйон курячий
    400 куб
  • Цукор тростяний
    10
  • Креветки тигрові
    120
  • Лемонграс
    4
  • Листя лайму
    2
Як готувати?
Крок 1

Максимально тоненько нарізати імбир та лемонграс

Крок 2

Досить об’ємно нарізати помідори та гриби шиїтаке

. . . . . . .
Щоб проглянути рецепт страви повністю, будь ласка, авторизуйтесь на сайті
Для цього тисніть на іконку