Солянка м'ясна

Суп на крутому м'ясному бульйоні з додаванням трьох видів м'яса - яловичини, бекону та ковбаски, а також солоних інгредієнтів - огірків, каперсів, маслин.

30 хвилин на приготування
вихід 1 порції 350 г
калорійність 1 порції 548 калорій
Набір інгредієнтів на 2 порції
  • Цибуля ріпчаста
    30
  • Помідор чері
    30
  • Каперси
    5
  • Оливки
    30
  • Петрушка
    5
  • Лимон
    1 шт
  • Телятина
    150
  • Сметана
    40
  • Бульйон
    700
  • Бекон
    40
  • Ковбаски мисливські
    60
  • Корнішони
    20
Як готувати?
Крок 1

Налийте в каструлю воду та поставте на середній вогонь. Додайте в каструлю яловичину. Варіть протягом 15 хв

Крок 2

Наріжте дрібно цибулю та корнішони. Оливки та маслини наріжте кільцями.

Крок 3

Дістаньте відварене м'ясо, викладіть на дощечку, дайте трохи охолонути. Після цього наріжте дрібними кубиками яловичину, ковбаски та бекон

Крок 4

Розігрійте сотейник (якщо його немає, використовуйте сковороду) на середньому вогні. Розтопіть 1 столову ложку вершкового масла,  додайте нарізану цибулю. Обсмажте цибулю протягом 7-10 хв до золотистого кольору (цибуля не повинна підгоріти)

Крок 5

Додайте нарізані корнішони до підсмаженої цибулі. Перемішайте та смажте 2-3 хв. Потім додайте томати і добре перемішайте, зменшіть вогонь до мінімуму та протушкуйте ще 10 хв.

Крок 6

Залийте бульйон в іншу каструлю та поставте на середній вогонь. Дайте бульйону закипіти. В киплячий бульйон додайте корнішони з цибулею та томатами.

Крок 7

Далі додайте нарізане м'ясо та проваріть ще 5 хв

Крок 8

Додайте каперси, оливки, сіль та перець за смаком. Вимкніть вогонь та дайте настоятися протягом 10 хв.

Крок 9

В тарілку для видачі налийте суп та прикрасьте сметаною, рубленою петрушкою та долькою лимона. Смачного!