Суп на крутому м'ясному бульйоні з додаванням трьох видів м'яса - яловичини, бекону та ковбаски, а також солоних інгредієнтів - огірків, каперсів, маслин.


-
Цибуля ріпчаста30
-
Помідор чері30
-
Каперси5
-
Оливки30
-
Петрушка5
-
Лимон1 шт
-
Телятина150
-
Сметана40
-
Бульйон700
-
Бекон40
-
Ковбаски мисливські60
-
Корнішони20

Налийте в каструлю воду та поставте на середній вогонь. Додайте в каструлю яловичину. Варіть протягом 15 хв

Наріжте дрібно цибулю та корнішони. Оливки та маслини наріжте кільцями.

Дістаньте відварене м'ясо, викладіть на дощечку, дайте трохи охолонути. Після цього наріжте дрібними кубиками яловичину, ковбаски та бекон

Розігрійте сотейник (якщо його немає, використовуйте сковороду) на середньому вогні. Розтопіть 1 столову ложку вершкового масла, додайте нарізану цибулю. Обсмажте цибулю протягом 7-10 хв до золотистого кольору (цибуля не повинна підгоріти)

Додайте нарізані корнішони до підсмаженої цибулі. Перемішайте та смажте 2-3 хв. Потім додайте томати і добре перемішайте, зменшіть вогонь до мінімуму та протушкуйте ще 10 хв.

Залийте бульйон в іншу каструлю та поставте на середній вогонь. Дайте бульйону закипіти. В киплячий бульйон додайте корнішони з цибулею та томатами.

Далі додайте нарізане м'ясо та проваріть ще 5 хв

Додайте каперси, оливки, сіль та перець за смаком. Вимкніть вогонь та дайте настоятися протягом 10 хв.

В тарілку для видачі налийте суп та прикрасьте сметаною, рубленою петрушкою та долькою лимона. Смачного!