Солянка м'ясна

Суп на крутому м'ясному бульйоні з додаванням трьох видів м'яса - яловичини, бекону та ковбаски, а також солоних інгредієнтів - огірків, каперсів, маслин.

30 хвилин на приготування
вихід 1 порції 350 г
калорійність 1 порції 548 калорій
Набір інгредієнтів на 2 порції
  • Цибуля ріпчаста
    30
  • Помідор чері
    30
  • Каперси
    5
  • Оливки
    30
  • Петрушка
    5
  • Лимон
    1 шт
  • Телятина
    150
  • Сметана
    40
  • Бульйон
    700
  • Бекон
    40
  • Ковбаски мисливські
    60
  • Корнішони
    20
Як готувати?
Крок 1

Налийте в каструлю воду та поставте на середній вогонь. Додайте в каструлю яловичину. Варіть протягом 15 хв

Крок 2

Наріжте дрібно цибулю та корнішони. Оливки та маслини наріжте кільцями.

. . . . . . .
Щоб проглянути рецепт страви повністю, будь ласка, авторизуйтесь на сайті
Для цього тисніть на іконку