Засипте сочевицю в каструлю та залийте 400 мл води. Варіть протягом 5-7 хв (сочевиця не повинна розваритися). Коли вона звариться, злийте воду.
Дрібно наріжте цибулю, часник та петрушку
Розігрійте сковороду на середньому вогні. Збризніть оливковою олією та додайте 1 ст.ложку вершкового масла. Обсмажте нарізану цибулю та часник 2-3 хв (вони не повинні підгоріти)
Далі додайте в сковороду відварену сочевицю. Тушкуйте 1-2 хв
Вичавіть в сковороду сік 1/4 лимона та додайте нарізану петрушку. Додайте сіль та перець за смаком. Перемішайте
Наламайте руками в сковороду сир дорблю і все добре перемішайте
На тарілку для видачі викладіть сочевицю з сиром. Смачного!