Сочевиця з сиром Дорблю

20 хвилин на приготування
вихід 1 порції 240 г
калорійність 1 порції 549 калорій
Набір інгредієнтів на 2 порції
  • Оливкова олія
    13
  • Часник
    3
  • Сіль
    2
  • Перець чорний
    1
  • Цибуля червона
    25
  • Петрушка
    3
  • Лимон
    50
  • Сочевиця
    50
  • Масло вершкове
    13
  • Сир Дор Блю
    50
Як готувати?
Крок 1

Засипте сочевицю в каструлю та залийте 400 мл води. Варіть протягом 5-7 хв (сочевиця не повинна розваритися). Коли вона звариться, злийте воду.

Крок 2

Дрібно наріжте цибулю, часник та петрушку

Крок 3

Розігрійте сковороду на середньому вогні. Залийте 1/2 оливкової олії та все вершкове масло. Обсмажте нарізану цибулю та часник 2-3 хв (вони не повинні підгоріти)

Крок 4

Далі додайте в сковороду відварену сочевицю. Тушкуйте 1-2 хв

Крок 5

Вичавіть в сковороду 1/4 сока лимона та додайте нарізану петрушку. Перемішайте

Крок 6

Наламайте руками в сковороду сир дорблю і все добре перемішайте

Крок 7

На тарілку для видачі викладіть сочевицю з сиром. Смачного!