Сібас з тапенадом із маслин та середземноморське картопляне пюре

30 хвилин на приготування
вихід 1 порції 450 г
калорійність 1 порції 328 калорій
Набір інгредієнтів на 2 порції
  • Помідор
    300
  • Часник
    10
  • Перець болгарський
    300
  • Соус Песто
    25
  • Цибуля червона
    150
  • Картопля
    300
  • Маслини
    60
  • Томатна паста
    50
  • Сібас філе
    250
Як готувати?
Крок 1

Часник дрібно порубіть (або натріть на дрібну терку)
Розігрійте духовку до 180*С/200*С
Порубіть маслини ножем.
Перекладіть подрібнені маслини в чашу, додайте столову ложку оливкової олії, на кінчику чайної ложки часнику, дрібку солі та за допомогою блендера подрібніть до консистенції пасти.
(замість блендера можна просто дуже ретельно посікти ножем)
Це ваш тапенад!

Крок 2

Покладіть філе сібаса на деко, що застелене пергаментом. Злегка приправте сіллю, перцем та окропіть оливковою олією.
Розділіть тапенад на дві частини та розподіліть по поверхні риби.
Поставте деко в духовку на 10-12 хвилин або до повної готовності риби.

. . . . . . .
Щоб проглянути рецепт страви повністю, будь ласка, авторизуйтесь на сайті
Для цього тисніть на іконку