Сібас з овочами

Практично вся риба прекрасно поєднується з овочами, але у ніжного сібаса це виходить практично ідеально. Головна умова - тільки свіжі і добірні інгредієнти.

30 хвилин на приготування
вихід 1 порції 400 г
калорійність 1 порції 512 калорій
Набір інгредієнтів на 2 порції
  • Лайм
    1
  • Помідор чері
    60
  • Перець болгарський
    150
  • Баклажан
    100
  • Цукіні
    150
  • Сир Пармезан
    20
  • Сібас філе
    600
  • Розмарин
    1
Як готувати?
Крок 1

Розігрійте духовку до 180 градусів. Наріжте середніми (по 2 см) кубиками баклажан, цукіні та болгарський перець

Крок 2

Розігрійте сковороду на середньому вогні. Збризніть оливковою олією. Обсмажте нарізані овочі протягом 4-5 хв, постійно помішуючи. Посоліть та поперчіть.

. . . . . . .
Щоб проглянути рецепт страви повністю, будь ласка, авторизуйтесь на сайті
Для цього тисніть на іконку