Сібас з овочами

Практично вся риба прекрасно поєднується з овочами, але у ніжного сібаса це виходить практично ідеально. Головна умова - тільки свіжі і добірні інгредієнти.

30 хвилин на приготування
вихід 1 порції 400 г
калорійність 1 порції 512 калорій
Набір інгредієнтів на 2 порції
  • Лайм
    1 шт
  • Помідор чері
    60
  • Перець болгарський
    150
  • Баклажан
    100
  • Цукіні
    150
  • Сир Пармезан
    20
  • Сібас філе
    600
  • Розмарин
    1
Як готувати?
Крок 1

Розігрійте духовку до 180 градусів. Наріжте середніми (по 2 см) кубиками баклажан, цукіні та болгарський перець

Крок 2

Розігрійте сковороду на середньому вогні. Збризніть оливковою олією. Обсмажте нарізані овочі протягом 4-5 хв, постійно помішуючи. Посоліть та поперчіть.

Крок 3

Надрізи на спині сібаса зафаршируйте смаженими овочами. Змажте алюмінієве деко оливковою олією. Перекладіть рибу до алюмінієвого деко та поставте в духовку на 20-25 хв.

Крок 4

Викладіть рибу в тарілки для подачі. Посипте овочі тертим пармезаном. Прикрасьте страву чері, лаймом та гілочкою розмарину. Смачного!