Сібас з червоним песто та зеленими спагеті

0 хвилин на приготування
вихід 1 порції 400 г
калорійність 1 порції 694 калорій
Набір інгредієнтів на 2 порції
  • Помідор чері
    100
  • Часник
    5
  • Соус Песто
    50
  • Лимон
    1 шт
  • Риба Сібас
    200
  • Маслини
    60
  • Шпинат
    100
  • Спагетті
    150
  • Песто червоний
    50
  • Сир філадельфія
    40
Як готувати?
Крок 1

Розігрійте духовку до 160*/180*С

Закип'ятіть воду в каструлі.
Додайте у воду дрібку солі.
В окріп покладіть пасту, та коли вона повністю зануриться, обов'язково розмішайте її виделкою. (Це потрібно, щоб спагеті не злиплися під час варки)
Варіть пасту при повільному кипінні 9-10 хвилин або до стану "Аль денте" (коли при розкусуванні всередині паста ще пружна та залишається тоненька біла крапочка). Злийте воду через сито.

Крок 2

Покладіть філе сібаса на деко для запікання. (Ви можете використовувати пергамент, для уникнення прилипання). Посоліть, зверху змастіть червоним песто з в'ялених томатів.
Поставте деко в духовку та запікайте 15 хвилин, або поки риба буде повністю готова, а її края не почнуть коліруватись.
(Риба буде готуватися та набувати красивого кольору швидше в режимі обдуву ((конвекції) - позначка "Вентилятор")

. . . . . . .
Щоб проглянути рецепт страви повністю, будь ласка, авторизуйтесь на сайті
Для цього тисніть на іконку