

-
Помідор чері100
-
Часник5
-
Соус Песто50
-
Лимон1 шт
-
Риба Сібас200
-
Маслини60
-
Шпинат100
-
Спагетті150
-
Песто червоний50
-
Сир філадельфія40

Розігрійте духовку до 160*/180*С
Закип'ятіть воду в каструлі.
Додайте у воду дрібку солі.
В окріп покладіть пасту, та коли вона повністю зануриться, обов'язково розмішайте її виделкою. (Це потрібно, щоб спагеті не злиплися під час варки)
Варіть пасту при повільному кипінні 9-10 хвилин або до стану "Аль денте" (коли при розкусуванні всередині паста ще пружна та залишається тоненька біла крапочка). Злийте воду через сито.

Покладіть філе сібаса на деко для запікання. (Ви можете використовувати пергамент, для уникнення прилипання). Посоліть, зверху змастіть червоним песто з в'ялених томатів.
Поставте деко в духовку та запікайте 15 хвилин, або поки риба буде повністю готова, а її края не почнуть коліруватись.
(Риба буде готуватися та набувати красивого кольору швидше в режимі обдуву ((конвекції) - позначка "Вентилятор")

Поки вариться паста та запікається риба, покладіть листя шпинату в чашу блендера (ви можете використовувати і погружний блендер)
Додайте часник, 2 столові ложки оливкової олії та приблизно 100мл гарячої води, в якій вариться паста.

Збийте на максимальній швидкості до повного подрібнення шпинату та часнику.
Розріжте лимон на дві частини. З однієї половини лимона натріть цедру.( Не треба терти білу частину шкірки. Вона дуже гірка.)
Половину з цедрою наріжте скибочками.

Пательню окропіть оливковою олією та поставте на вогонь. Перекладіть в пательню пасту. В готову пасту додайте перебитий шпинат, соус Песто, цедру лимона. Вичавте до пасти сік з потертої половини лимона за смаком.

Постійно помішуючи прогрійте на великому вогні пасту.

Додайте в пасту помідори чері та маслини.
Перемішайте.
Досоліть за власним смаком

Викладіть пасту на тарілку для подачі.
Зверху покидайте на неї вершковий сир.
Додайте в тарілку запечене філе сібаса.
Посипте чорним меленим перцем.
Приємного смаку!