Салат "Вальдорф" з йогуртово-м'ятним соусом

20 хвилин на приготування
вихід 1 порції 350 г
калорійність 1 порції 345 калорій
Набір інгредієнтів на 2 порції
  • Лимон
    250 шт
  • Селера
    150
  • Морква
    100
  • Салат айсберг
    100
  • Волоський горіх
    30
  • М'ята
    20
  • Яблоко
    400
  • Виноград
    100
  • Йогурт
    200
Як готувати?
Крок 1

Наріжте тонкою соломкою яблуко (без кісточок), стебло селери, моркву
Дрібно порубіть листя м'яти

Крок 2

Виноград розріжте навпіл. За допомогою чайної ложки вийміть з нього кісточки.
Салат айсберг порвіть руками.

. . . . . . .
Щоб проглянути рецепт страви повністю, будь ласка, авторизуйтесь на сайті
Для цього тисніть на іконку