Салат Цезар з куркою

Дякуємо Цезарю Кардіні за улюблений салат! Секретний інгредієнт у нас - курочка в особливому маринаді.

20 хвилин на приготування
вихід 1 порції 340 г
калорійність 1 порції 852 калорій
Набір інгредієнтів на 2 порції
  • Мед
    10
  • Куряче яйце
    1 шт
  • Куряче філе
    130
  • Мікс салат
    100
  • Спеції
    1
  • Сухарі
    25
  • Сир Пармезан
    25
  • Соус Цезар
    50
Як готувати?
Крок 1

Замаринуйте куряче філе в меді та спеціях та в 1/2 оливкової олії. Посоліть

Крок 2

Доведіть до кипіння невелику кількість води. Сильно посоліть воду. Відваріть в ній курячі яйця протягом 10 хв. Далі промийте їх під проточною холодною водою та очистіть від шкаралупи

Крок 3

Добре розігрійте сковороду на середньому вогні. На сухій сковороді обсмажте хліб (його можна нарізати чи нарвати руками, на ваш вибір) до золотистої скоринки протягом 10-12 хв

Крок 4

Далі на ту ж сковороду налийте 1/2 оливкової олії та обсмажте куряче філе протягом 7-8 хв

Крок 5

Викладіть філе на дощечку, дайте трохи охолонути та наріжте невеликими шматочками

Крок 6

Далі в глибоку тарілку висипте салат-мікс, додайте обсмажений хліб

Крок 7

Додайте соус і добре все перемішайте. Натріть на крупній терці пармезан у вигляді пелюсток та додайте їх до салату. Перемішайте акуратно

Крок 8

Викладіть салат в тарілку для подачі. Зверху викладіть нарізане куряче філе. Поруч покладіть розрізане пополам куряче яйце. Смачного!