Різото з солодким перцем та копченою паприкою

40 хвилин на приготування
вихід 1 порції 370 г
калорійність 1 порції 515 калорій
Набір інгредієнтів на 2 порції
  • Часник
    10
  • Перець болгарський
    200
  • Цибуля червона
    150
  • Спеції
    1
  • Рис Арборіо
    160
  • Цибуля зелена
    10
  • Томатна паста
    40
  • Бульйон овочевий
    1400
  • Соус солодкий чилі
    25
  • Сир Чеддер
    20
  • Оцет винний
    5
Як готувати?
Крок 1

Прогрійте духовку до 160*С/180*С
Очистіть перець від насіння та поріжте довгими скибочками
Посоліть, поперчіть та покладіть перець на деко для запікання (ви можете використовувати фольгу або пергамент, для уникнення прилипання)
Окропіть перець оливковою олією.
Поставте деко в духовку та повільно запікайте 20-25 хвилин.

Крок 2

Наріжте цибулю дрібним кубиком
Змішайте разом овочевий бульйон, томатний соус, бальзамічний оцет та солодкий чилі соус. Це ваш солодкий томатний бульйон!

. . . . . . .
Щоб проглянути рецепт страви повністю, будь ласка, авторизуйтесь на сайті
Для цього тисніть на іконку