Рамен зі свининою

З CookingBox ви можете приготувати легендарний рамен лише за 20 хв, адже ми потурбувались про обробку інгредієнтів. Тому вам залишилось найцікавіше - зібрати все разом і почастувати близьких

20 хвилин на приготування
вихід 1 порції 600 г
калорійність 1 порції 1015 калорій
Набір інгредієнтів на 2 порції
  • Куряче яйце
    2 шт
  • Корінь імбиру
    50
  • Кунжут
    10
  • Бульйон курячий
    800 куб
  • Цибуля зелена
    20
  • Соус соєвий
    100
  • Соус Теріякі
    50
  • Паста Рамен
    150
  • Свинина
    400
Як готувати?
Крок 1

 

Закип’ятіть біля 0,5 літра води. Додайте дрібку солі. В киплячу воду покладіть пасту «Рамен» та, коли вона повністю зануриться, обов'язково розмішайте її виделкою. Варіть пасту при повільному кипінні 9-10 хвилин або до стану «Аль денте» (коли всередині паста ще пружна та залишається тоненька біла крапочка). З готової пасти злийте воду.

 

Крок 2

Знов наберіть воду та доведіть до кипіння. Зваріть курячі яйця. Ми рекомендуємо варити 8 хвилин, не круте яйце. Перекладіть яйця в холодну воду та обережно очистіть їх від шкаралупи. Якщо у вас є 2 каструлі, бажано варити пасту та яйця одночасно.

Крок 3

Імбир очистіть та наріжте тоненько соломкою.

Крок 4

Тим часом розігрійте на середньому вогні пательню та окропіть її соняшниковою олією. Бажано використовувати пательню з антипригарним покриттям. Викладіть на пательню свинину та обсмажте її з кожного боку до появи скоринки. Злийте з пательні жир. Додайте в пательню 1/2 склянки гарячої води, 1/2 імбиру та соус «Теріякі».

Крок 5

Випарюйте вологу із пательні, тим самим доготовлюючи м’ясо та глазуруючи його.

Крок 6

Готову свинину перекладіть на дошку та розріжте на 8-10 шматочків.

Крок 7

Під час приготування м’яса закип’ятіть бульйон. Додайте до нього соєвий соус та імбир.

Крок 8

Обережно розріжте яйця на дві частини. Дрібно поріжте зелену цибулю.

Крок 9

В глибоку тарілку налийте гарячий бульйон. Викладіть пасту, свинину, яйце. Посипте зверху суп зеленою цибулею та кунжутом.