Рамен зі свининою

З CookingBox ви можете приготувати легендарний рамен лише за 20 хв, адже ми потурбувались про обробку інгредієнтів. Тому вам залишилось найцікавіше - зібрати все разом і почастувати близьких

20 хвилин на приготування
вихід 1 порції 600 г
калорійність 1 порції 1015 калорій
Набір інгредієнтів на 2 порції
  • Куряче яйце
    2 шт
  • Корінь імбиру
    50
  • Кунжут
    10
  • Бульйон курячий
    800 куб
  • Цибуля зелена
    20
  • Соус соєвий
    100
  • Соус Теріякі
    50
  • Паста Рамен
    150
  • Свинина
    400
Як готувати?
Крок 1

 

Закип’ятіть біля 0,5 літра води. Додайте дрібку солі. В киплячу воду покладіть пасту «Рамен» та, коли вона повністю зануриться, обов'язково розмішайте її виделкою. Варіть пасту при повільному кипінні 9-10 хвилин або до стану «Аль денте» (коли всередині паста ще пружна та залишається тоненька біла крапочка). З готової пасти злийте воду.

 

Крок 2

Знов наберіть воду та доведіть до кипіння. Зваріть курячі яйця. Ми рекомендуємо варити 8 хвилин, не круте яйце. Перекладіть яйця в холодну воду та обережно очистіть їх від шкаралупи. Якщо у вас є 2 каструлі, бажано варити пасту та яйця одночасно.

. . . . . . .
Щоб проглянути рецепт страви повністю, будь ласка, авторизуйтесь на сайті
Для цього тисніть на іконку