З CookingBox ви можете приготувати легендарний рамен лише за 20 хв, адже ми потурбувались про обробку інгредієнтів. Тому вам залишилось найцікавіше - зібрати все разом і почастувати близьких


-
Куряче яйце2 шт
-
Корінь імбиру50
-
Кунжут10
-
Бульйон курячий800 куб
-
Цибуля зелена20
-
Соус соєвий100
-
Соус Теріякі50
-
Паста Рамен150
-
Свинина400

Закип’ятіть біля 0,5 літра води. Додайте дрібку солі. В киплячу воду покладіть пасту «Рамен» та, коли вона повністю зануриться, обов'язково розмішайте її виделкою. Варіть пасту при повільному кипінні 9-10 хвилин або до стану «Аль денте» (коли всередині паста ще пружна та залишається тоненька біла крапочка). З готової пасти злийте воду.

Знов наберіть воду та доведіть до кипіння. Зваріть курячі яйця. Ми рекомендуємо варити 8 хвилин, не круте яйце. Перекладіть яйця в холодну воду та обережно очистіть їх від шкаралупи. Якщо у вас є 2 каструлі, бажано варити пасту та яйця одночасно.

Імбир очистіть та наріжте тоненько соломкою.

Тим часом розігрійте на середньому вогні пательню та окропіть її соняшниковою олією. Бажано використовувати пательню з антипригарним покриттям. Викладіть на пательню свинину та обсмажте її з кожного боку до появи скоринки. Злийте з пательні жир. Додайте в пательню 1/2 склянки гарячої води, 1/2 імбиру та соус «Теріякі».

Випарюйте вологу із пательні, тим самим доготовлюючи м’ясо та глазуруючи його.

Готову свинину перекладіть на дошку та розріжте на 8-10 шматочків.

Під час приготування м’яса закип’ятіть бульйон. Додайте до нього соєвий соус та імбир.

Обережно розріжте яйця на дві частини. Дрібно поріжте зелену цибулю.

В глибоку тарілку налийте гарячий бульйон. Викладіть пасту, свинину, яйце. Посипте зверху суп зеленою цибулею та кунжутом.