Перець фарширований фетою з медовою сірачею x

Інгредієнти

  • Мед
    25
  • Часник
    10
  • Перець болгарський
    1 шт
  • Цибуля червона
    1 шт
  • Морква
    1
  • Кабачок
    1 шт
  • Оцет бальзамічний
    20
  • Сир Фета
    1 пачка
  • Крупа булгур
    150
  • Соус Сірача
    40

Як готувати?

Крок 1

Закип'ятіть воду і розігрійте духовку до 180°C
Очистіть моркву і наріжте брусочками.
Наріжте кабачок брусочками.
Наріжте червону цибулю на четвертинки (не знімаючи шкірки).
Червоний перець розрізати навпіл.

Крок 2

Викладіть овочі на деко (при необхідності використовуйте два) і збризніть 1 ст.л. оливкової олії.
Приправити сіллю і перцем.
Поставте деко в духовку на 20 хвилин або поки овочі не стануть м'якими.

Крок 3

Тим часом додайте булгур в каструлю з великою кількістю підсоленої киплячої води.
Готуйте 8-10 хвилин або до м'якості, потім процідіть і поверніть в каструлю.

Крок 4

Тим часом змішайте бальзамічний оцет з половиною меду, половиною соуса Сірача і 2 чайними ложками оливкової олії.
Мед і Сірача, що залишилися залиште для наступного кроку.
Приправити сіллю і перцем - це ваша заправка Сірача.

Крок 5

Очистити і дрібно нарізати (або натерти) часник.
Змішайте залишки соуса Сірача з рештою меду і подрібненим часником.
Приправити сіллю і перцем і добре перемішати - це ваша суміш Сірачі з медом для наступного кроку.

Крок 6

Рівномірно розділити фету (для начинки половинок перцю).
Вийняти овочі з духовки.
Фарширувати перець фетою.
Перекладіть приготовану цибулю на розділочну дошку.
Викладіть суміш Сірачі з медом на моркву і кабачки.

Крок 7

Поверніть деко в духовку на 10 хвилин або поки фета не стане м'якою.
Тим часом, як тільки цибуля досить охолоне, зріжте кінчики кореня і викиньте шкірку.
Після цього змішайте моркву, кабачки і цибулю з відвареним булгуром і приправте сіллю і перцем, викладіть в тарілку.

Крок 8

Покладіть фарширований смажений перець на булгур.
Полийте все заправкою з Сірачею.
Насолоджуйтеся!