Перець фарширований фетою з медовою сірачею

40 хвилин на приготування
вихід 1 порції 430 г
калорійність 1 порції 455 калорій
Набір інгредієнтів на 2 порції
  • Мед
    25
  • Часник
    10
  • Перець болгарський
    1 шт
  • Цибуля червона
    1 шт
  • Морква
    1
  • Кабачок
    1 шт
  • Оцет бальзамічний
    20
  • Сир Фета
    1 пачка
  • Крупа булгур
    150
  • Соус Сірача
    40
Як готувати?
Крок 1

Закип'ятіть воду і розігрійте духовку до 180°C
Очистіть моркву і наріжте брусочками.
Наріжте кабачок брусочками.
Наріжте червону цибулю на четвертинки (не знімаючи шкірки).
Червоний перець розрізати навпіл.

Крок 2

Викладіть овочі на деко (при необхідності використовуйте два) і збризніть 1 ст.л. оливкової олії.
Приправити сіллю і перцем.
Поставте деко в духовку на 20 хвилин або поки овочі не стануть м'якими.

. . . . . . .
Щоб проглянути рецепт страви повністю, будь ласка, авторизуйтесь на сайті
Для цього тисніть на іконку