Паста з помідорам чері та соусом песто

15 хвилин на приготування
вихід 1 порції 230 г
калорійність 1 порції 541 калорій
Набір інгредієнтів на 2 порції
  • Помідор чері
    180
  • Сіль
    4
  • Перець чорний
    2
  • Базилік
    6
  • Соус Песто
    80
  • Паста
    200
Як готувати?
Крок 1

Закип’ятіть 1,5-2л води. Підсоліть воду. Коли вода закипить, відваріть фетучіні 8-9 хвилин

Крок 2

Тим часом розріжте помідори чері навпіл

Крок 3

Злийте воду з відвареної пасти та викладіть її в глибоку тарілку

Крок 4

Додайте до пасти соус песто. Все добре перемішайте

Крок 5

Далі додайте нарізані помідори чері та ще раз перемішайте

Крок 6

Викладіть пасту з помідорами в тарілку для подачі. Прикрасьте страву листям базиліку. Приємного смаку!