Панір Джалфрезі з вершковим кардамоновим рисом

Поєднання карамелізованої цибулі та червоного солодкого перцю у насиченій томатній основі, сиру Адигейського, який смажиться до золотистого кольору для більшого смаку, та вершкового кардамонового рису.

40 хвилин на приготування
вихід 1 порції 510 г
калорійність 1 порції 566 калорій
Набір інгредієнтів на 2 порції
  • Помідор
    2 шт
  • Цибуля ріпчаста
    1 шт
  • Корінь імбиру
    15
  • Часник
    5
  • Перець болгарський
    1 шт
  • Спеції
    10
  • Рис басмати
    120
  • Томати Пілатті
    150
  • Кардамон
    1
  • Перець Чилі сушений
    1
  • Сир Адигейський
    1 шт
Як готувати?
Крок 1

Наріжте сир кубиками розміром на один укус.
Збризніть олією сковороду (бажано з антипригарним покриттям) та розігрійте на середньому вогні.
Коли сковорода розігріється, додайте сир і смажте 3-5 хв до золотистого кольору, періодично перевертаючи для рівномірної скоринки.
Коли сир стане золотистого кольору, перекладіть на тарілку.

Крок 2

Поки сир готується, очистіть і дрібно наріжте ріпчасту цибулю.
Поверніть сковороду на середній вогонь, додавши 2 ст. ложки рослинної олії.
Як тільки сковорода розігріється, додайте нарізану цибулю з дрібкою солі, 2 ч. ложки (3 ч. ложки на 4 порції) цукру і смажте 5-8 хв до м’якості, або поки цибуля не почне карамелізуватися.

. . . . . . .
Щоб проглянути рецепт страви повністю, будь ласка, авторизуйтесь на сайті
Для цього тисніть на іконку