Палак Панір, кабачковий карі та кардамоновий рис

Ви отримаєте пряний соус карі з кабачків, томатів та індійських спецій Гарам-масаса, доповнений золотисто-коричневий сиром панір та ароматним кардамоновим рисом.

30 хвилин на приготування
вихід 1 порції 375 г
калорійність 1 порції 584 калорій
Набір інгредієнтів на 2 порції
  • Помідор
    1 шт
  • Кінза
    5
  • Перець Чилі
    1
  • Цибуля червона
    1 шт
  • Спеції
    15
  • Кабачок
    1 шт
  • Рис басмати
    120
  • Томати Пілатті
    150
  • Сир Адигейський
    1 шт
  • Кардамон
    1
  • Цибуля смажена
    20
Як готувати?
Крок 1

Розчавіть стручки кардамону боком ножа на дошці.
Додайте в каструлю або сотейник рис басматі, стручки кардамону, щіпку солі та 140 мл (280 мл на 4 порції) холодної води, закрийте кришкою та доведіть до кипіння на сильному вогні.
Після закипання зменшіть вогонь до дуже низького і варіть, накривши кришкою, 10-15 хв або поки вода не вбереться і рис не звариться. Коли рис перестане «шипіти», він готовий.
Після приготування зніміть з вогню і тримайте під кришкою до подачі.

Крок 2

Тим часом очистіть і наріжте кубиками червону цибулю.
Помідори подрібніть грубо.
Розріжте червоний перець чилі навпіл, видаліть насіння (зішкребіть насіння чайною ложкою) і дрібно наріжте.

. . . . . . .
Щоб проглянути рецепт страви повністю, будь ласка, авторизуйтесь на сайті
Для цього тисніть на іконку