Паелья з морепродуктами

30 хвилин на приготування
вихід 1 порції 300 г
калорійність 1 порції 497 калорій
Набір інгредієнтів на 2 порції
  • Мідії
    100
  • Часник
    10
  • Перець болгарський
    100 шт
  • Петрушка
    6
  • Лимон
    1 шт
  • Рис Арборіо
    70
  • Бульйон курячий
    1 куб
  • Кальмари
    200
  • Креветки тигрові
    80
  • Шафран
    1
Як готувати?
Крок 1

Заваріть шафран в 50мл теплої води. Відкладіть в сторону.

Підготуйте морепродукти. Мідії зачистіть від водорості та промийте проточною водою, Креветки очистіть від панциру, зробіть надріз зверху та витягніть стравохід. Промийте під водою.

Кальмар зачистіть від зовнішньої та внутрішньої плівки.

Крок 2

Наріжте часник пластинками. Солодкий перець наріжте невеличкими кубиками.

. . . . . . .
Щоб проглянути рецепт страви повністю, будь ласка, авторизуйтесь на сайті
Для цього тисніть на іконку