

-
Куряче яйце1 шт
-
Часник10
-
Лимон250 шт
-
Селера50
-
Салат айсберг200
-
Цукіні300
-
Борошно50
-
Огірок100
-
Йогурт100
-
Кріп10
-
Сир філадельфія100

Натріть цукіні на дрібну терку.
Злегка відіжміть зайвий сік та злийте його.
Кріп дрібно наріжте
Часник дрібно нарубіть або натріть на дрібну терку

Додайте до цукіні борошно, яйце, 1/2 часнику, 1/2 кропу, добру щіпку солі та мелену суміш перців.
Все ретельно перемішайте.
Це ваше тісто для оладок.

Розігрійте пательню на середньому вогні (бажано використовувати пательню з антипригарним покриттям)
Окропіть пательню рослинною олією.
Використовуючи столову ложку викладіть тісто на пательню та злегка натисніть. (Після кожного разу змочуйте ложку в холодній воді. Так тісто буде ліпше відставати від ложки)
Обсмажте оладки з обох боків до появи золотистого кольору.
Готові оладки можна на декілька секунд перекласти на паперовий рушник, щоб зібрати з них залишки олії.

Тим часом нарвіть салат.
Огірок наріжте тонкими кільцями.
Селеру наріжте тонкою соломкою.
З однієї половини лимону натріть цедру. (Не треба терти білу частину шкірки. Вона дуже гірка.)
Розріжте лимон на дві частини.

Складіть разом в миску йогурт, цедру, кріп та часник, що залишилися.
Вичавіть з лимону без цедри сік та додайте його за власним смаком.
Додайте дрібку солі та дві столові ложки оливкової олії.
Все добре перемішайте.
Це ваша йогуртова заправка.

В цю ж миску додайте нарізані овочі та салат.
Перемішайте намагаючись не м'яти листя салату.
Це ваш зелений салат з йогуртовою заправкою.

Викладіть оладки та салат по різні боки пласкої тарілки для подачі.

Додайте зверху шматочки крем-сиру.
Приємного смаку!