Лосось з вершковим шпинатом

20 хвилин на приготування
вихід 1 порції 230 г
калорійність 1 порції 742 калорій
Набір інгредієнтів на 2 порції
  • Оливкова олія
    15
  • Часник
    2
  • Сіль
    3
  • Перець чорний
    1
  • Вершки
    50
  • Масло вершкове
    13
  • Шпинат
    50
  • Лосось
    200
Як готувати?
Крок 1

В глибоку тарілку покладіть шпинат та залийте його гарячою водою на 2-3 хв

Крок 2

Промийте шпинат під холодною водою та злийте воду

Крок 3

Розігрійте сковороду. Розтопіть вершкове масло та зменшіть вогонь. Посмажте цілий часник протягом 1 хв а потім приберіть його

Крок 4

Додайте в сковороду припущений шпинат, смажте протягом 1 хв. Посоліть.

Крок 5

Влийте вершки та перемішайте. Смажте ще 1 хв та зніміть з вогню

Крок 6

Розігрйте сковороду. Залийте оливкову олію та обсмажте лосося шкурою вниз протягом 4-5 хв. Посоліть

Крок 7

Потім переверніть шмат лосося та смажте ще 2-3 хв

Крок 8

На тарілку для видачі викладіть шпинат з вершками. Зверху викладіть лосось. Смачного!