Локшина з телятиною в устричному соусі

30 хвилин на приготування
вихід 1 порції 280 г
калорійність 1 порції 801 калорій
Набір інгредієнтів на 2 порції
  • Лайм
    1 шт
  • Перець Чилі
    10
  • Корінь імбиру
    5
  • Часник
    5
  • Гриби шиїтаке
    60
  • Морква
    30
  • Соус устричний
    20
  • Кунжутна олія
    10
  • Цибуля зелена
    10
  • Соус соєвий
    20
  • Локшина рисова
    150
  • Мясо яловиче
    400
Як готувати?
Крок 1

Закип’ятіть 1,5 л води. Підсоліть воду. Відваріть локшину 4-5 хвилин. Промийте локшину під холодною проточною водою

Крок 2

Наріжте перець Чилі, часник та зелену цибулю кільцями. Корінь імбиру наріжте соломкою. Увага: перець Чилі дуже гострий, додайте за смаком

Крок 3

Моркву наріжте тонкою соломкою. Гриби шиїтаке розріжте навпіл. Телятину наріжте соломкою

Крок 4

Розігрійте сковороду (бажано вок) та збризніть соняшниковою та додайте кунжутну олію. Обсмажте нарізані Чилі, часник та імбир – швидко та постійно перемішуючи. Жоден інгредієнт не повинен підгоріти. Чилі гострий, додайте за смаком

Крок 5

Далі додайте нарізану телятину та моркву. Обсмажте, помішуючи, 8-10 хвилин

Крок 6

Додайте нарізані гриби шиїтаке. Перемішайте та обсмажте ще 1 хвилину

Крок 7

Далі додайте локшину. Витисніть сік ¼ лайма за смаком,, влийте соєвий соус та устричний соус. Все добре перемішайте та обсмажте ще 1-2 хвилини

Крок 8

Викладіть локшину на тарілку для подачі. Прикрасьте страву нарізаною зеленою цибулею та шматочком лайма. Приємного смаку!