Локшина з телятиною в устричному соусі

30 хвилин на приготування
вихід 1 порції 280 г
калорійність 1 порції 801 калорій
Набір інгредієнтів на 2 порції
  • Лайм
    1
  • Перець Чилі
    10
  • Корінь імбиру
    5
  • Часник
    5
  • Гриби шиїтаке
    60
  • Морква
    30
  • Соус устричний
    20
  • Кунжутна олія
    10
  • Цибуля зелена
    10
  • Соус соєвий
    20
  • Локшина рисова
    150
  • Мясо яловиче
    400
Як готувати?
Крок 1

Закип’ятіть 1,5 л води. Підсоліть воду. Відваріть локшину 4-5 хвилин. Промийте локшину під холодною проточною водою

Крок 2

Наріжте перець Чилі, часник та зелену цибулю кільцями. Корінь імбиру наріжте соломкою. Увага: перець Чилі дуже гострий, додайте за смаком

. . . . . . .
Щоб проглянути рецепт страви повністю, будь ласка, авторизуйтесь на сайті
Для цього тисніть на іконку