Лимонне різото з тигровими креветками та цукіні

35 хвилин на приготування
вихід 1 порції 450 г
калорійність 1 порції 536 калорій
Набір інгредієнтів на 2 порції
  • Цибуля ріпчаста
    150 шт
  • Часник
    10
  • Петрушка
    5
  • Лимон
    1 шт
  • Рис Арборіо
    160
  • Кабачок
    350 шт
  • Бульйон овочевий
    1400
  • Креветки тигрові
    9
  • Сир Чеддер
    40
Як готувати?
Крок 1

Закип'ятіть воду у каструлі
Цибулю наріжте дрібним кубиком
Підігрійте велику, з широким дном пательню (бажано з антипригарним покриттям). Налийте оливкову олію.
Коли олія підігріється додайте нарізану цибулю, дрібку солі та час від часу помішуючи, готуйте 4 хвилини, або поки цибуля стане м'якою та напівпрозорою

Крок 2

Часник дрібно поріжте (або натріть на дрібну терку)
Додайте до смаженої цибулі рис та 1/2 подрібненого часнику. Готуйте 1 хвилину періодично помішуючи.
Додайте ще трохи оливкової олії, якщо ваша пательня виглядає сухою.
Поступово додавайте бульйон, постійно помішуючи рис. Готуйте 20-25 хвилин або доти, доки рис буде готовий, а бульйон випарується.

. . . . . . .
Щоб проглянути рецепт страви повністю, будь ласка, авторизуйтесь на сайті
Для цього тисніть на іконку