Лаваш-кебаб з йогуртовим соусом

25 хвилин на приготування
вихід 1 порції 350 г
калорійність 1 порції 596 калорій
Набір інгредієнтів на 2 порції
  • Помідор
    2 шт
  • Кінза
    10
  • Куряче філе
    1 шт
  • Часник
    2
  • Моцарела
    100
  • Цибуля червона
    1 шт
  • Спеції
    3
  • Морква
    1
  • Салат айсберг
    100
  • М'ята
    10
  • Йогурт
    150
  • Корнішони
    40
  • Лаваш
    2
  • Соус томатний
    50
Як готувати?
Крок 1

Пательню (бажано з антипригарним покриттям) поставіть розігріватися на середній вогонь.

Томати та цибулю наріжте тонкими півкільцями.

Салат айсберг та цибулю треба нарізати соломкою.

Корнішони треба розрізати вздовж на дві частини

Крок 2

Часник та зелень дрібно наріжте ножем

. . . . . . .
Щоб проглянути рецепт страви повністю, будь ласка, авторизуйтесь на сайті
Для цього тисніть на іконку