Лаваш-кебаб з йогуртовим соусом

25 хвилин на приготування
вихід 1 порції 350 г
калорійність 1 порції 596 калорій
Набір інгредієнтів на 2 порції
  • Помідор
    2
  • Кінза
    10
  • Куряче філе
    300
  • Часник
    2
  • Моцарела
    100
  • Цибуля червона
    1
  • Спеції
    3
  • Морква
    1
  • Салат айсберг
    100
  • М'ята
    10
  • Йогурт
    150
  • Корнішони
    40
  • Лаваш
    2
  • Соус томатний
    50
Як готувати?
Крок 1

Пательню (бажано з антипригарним покриттям) поставіть розігріватися на середній вогонь.

Томати та цибулю наріжте тонкими півкільцями.

Салат айсберг та цибулю треба нарізати соломкою.

Корнішони треба розрізати вздовж на дві частини

Крок 2

Часник та зелень дрібно наріжте ножем

Крок 3

Покладіть в миску зелень, часник та йогурт. Додайте сіль, свіжемелений перець та дві столові ложки оливкової олії. Перемішайте.

Це ваш йогуртовий соус з зеленню

Крок 4

Куряче філе наріжте на довгі смужки.
Розігріту пательню окропіть соняшниковою олією.

Обсмажте куряче філе до готовності та появи золотистої скоринки.

Готове філе посоліть та додайте спеції

Крок 5

Лаваш змажте соусом та викладіть смужками підготовлені інгредієнти

Крок 6

Підсуньте інгредієнти до одного боку та підгорніть лаваш так, як вказано на фото.

Крок 7

Туго загорніть лаваш в рол. Це ваш Лаваш-кебаб.

Обсмажте на сухій пательні лаваш-кебаб з обох боків

Крок 8

Викладіть лаваш-кебаб на тарілку та поставіть поруч йогуртовий соус з зеленню

Смачного!