Курячий шніцель з міксом салатів

15 хвилин на приготування
вихід 1 порції 550 г
калорійність 1 порції 708 калорій
Набір інгредієнтів на 2 порції
  • Мед
    50
  • Куряче яйце
    2 шт
  • Куряче філе
    500 шт
  • Лимон
    1 шт
  • Салат айсберг
    100
  • Борошно
    50
  • Руккола
    40
  • Паніровка
    70
  • Салат Ромен
    100
  • Гірчиця в зернах
    50
  • Соус Ворчестер
    30
Як готувати?
Крок 1

Розріжте філе на дві рівних за вагою тонких шматка. Покладіть філе на шматок харчової плівки та накрийте його іншим шматком плівки. Злегка побийте філе через плівку  кухарським молотком

Крок 2

Розгорніть філе. Змажте з обох боків соусом Ворчестер та 1/2 гірчиці.

. . . . . . .
Щоб проглянути рецепт страви повністю, будь ласка, авторизуйтесь на сайті
Для цього тисніть на іконку