Куряче філе з йогуртовим соусом дзадзіки

Куряче філе пропарюється у фользі та набуває неймовірно ніжного смаку, а йогуртовий соус дзадзіки, традиційний для грецької кухні, надає страві приємної кислинки та свіжості.

20 хвилин на приготування
вихід 1 порції 500 г
калорійність 1 порції 353 калорій
Набір інгредієнтів на 2 порції
  • Куряче філе
    300
  • Часник
    10
  • Чебрець
    3
  • Петрушка
    10
  • Лимон
    1 шт
  • Морква
    100
  • Огірок
    140
  • Руккола
    20
  • Брокколі
    150
  • Кріп
    10
  • Цибуля порей
    100
  • Капуста цвітна
    150
  • Йогурт
    200
Як готувати?
Крок 1

Розігрійте духовку до 180*С/200*С
Наріжте порей кільцями товщиною 5-7 мм. Моркву наріжте соломкою довжиною 6-7 см
Броколі та цвітну капусту розділіть на суцвіття. (Не слід розділяти на зовсім дрібні.)

Крок 2

Розріжте лимон на дві частини. З однієї половини лимону натріть цедру. Не треба терти білу частину шкірки. Вона дуже гірка. 
Частину, що з цедрою розріжте на дві скибочки.

. . . . . . .
Щоб проглянути рецепт страви повністю, будь ласка, авторизуйтесь на сайті
Для цього тисніть на іконку