Наріжте солодкий перець та помідори кубиком зі стороною 1 см
Порей наріжте кільцями
Дрібно порубіть часник або натріть його на дрібну терку.
Дрібно порубіть петрушку та кінзу, але залиште декілька гілочок для декору готової страви.
Розріжте лайм на дві частини. З однієї половини лайма натріть цедру. (Не треба терти білу частину шкірки. Вона дуже гірка.)
Половину лайму з цедрою можна розрізати ще навпіл та використовувати для декору страви.
Розріжте куряче філе на дві частини таким чином, щоб вони були однакової товщини. Присипте філе спеціями, посоліть.
Розігрійте пательню на середньому вогні. (Бажано використовувати пательню з анипригарним покриттям).
Окропіть пательню соняшниковою олією.
Обсмажте філе з обох боків до готовності. (Всередині філе повинно бути білим, не рожевим)
Готове філе розріжте на декілька частин.
Посипте зверху сумішшю мелених перців.
Розігрійте ще одну пательню на середньому вогні. Окропіть її соняшниковою олією.
На розігріту пательню з соняшниковою олією покладіть овочі. (Цибулю, перець, кукурудзу, помідор.)
Додайте добру дрібку солі, нарублений часник, зелень, соус шрірача.
Вичавіть до пательні сік лайму (з тої половини, яка без цедри) та додайте цедру.
Постійно перемішуючи готуйте овочі 3-4 хвилини. Овочі повинні добре прогрітися.
Це ваша пекуча сальса.
Наріжте гострий перець кільцями.
Викладіть сальсу з одного боку тарілки, а куряче філе з іншого.
Прикрасьте страву гілочками зелені та кільцями гострого перцю.
Смачного! Включіть самбу та насолоджуйтесь стравою під енергійні ритми.