Куряче філе з пекучою Бразильскою сальсою

30 хвилин на приготування
вихід 1 порції 450 г
калорійність 1 порції 349 калорій
Набір інгредієнтів на 2 порції
  • Помідор
    150
  • Лайм
    1
  • Кінза
    10
  • Перець Чилі
    30
  • Куряче філе
    500
  • Часник
    10
  • Перець болгарський
    150
  • Петрушка
    10
  • Кукуруза
    100
  • Цибуля порей
    100
  • Соус Шрірача
    50
  • Спеції
    0
Як готувати?
Крок 1

Наріжте солодкий перець та помідори кубиком зі стороною 1 см
Порей наріжте кільцями
Дрібно порубіть часник або натріть його на дрібну терку.
Дрібно порубіть петрушку та кінзу, але залиште декілька гілочок для декору готової страви.

Крок 2

Розріжте лайм на дві частини. З однієї половини лайма натріть цедру. (Не треба терти білу частину шкірки. Вона дуже гірка.)
Половину лайму з цедрою можна розрізати ще навпіл та використовувати для декору страви.

. . . . . . .
Щоб проглянути рецепт страви повністю, будь ласка, авторизуйтесь на сайті
Для цього тисніть на іконку