Куряче філе з дорблю, вершками та запеченими овочами

Курка запікається у фользі, що дозволяє зберегети максимальну користь продукту. Вершки та сир надають ніжного, глибокого смаку. Для запікання овочів в рецепті використовується пряна олія

28 хвилин на приготування
вихід 1 порції 450 г
калорійність 1 порції 501 калорій
Набір інгредієнтів на 2 порції
  • Помідор
    150
  • Куряче філе
    300
  • Часник
    10
  • Каперси
    20
  • Вершки
    150
  • Петрушка
    10
  • Цукіні
    350
  • Томати в'ялені
    40
  • Брокколі
    150
  • Сир Дор Блю
    50
  • Чебрець
    2
Як готувати?
Крок 1

Розігрійте духовку до 180*С/200*С
Наріжте цукіні кільцями товщиною 1,5-2см
Броколі розділіть на суцвіття. (Не слід розділяти на зовсім дрібні. При запіканні вони можуть пересохнути)
Помідори наріжте скибочками

Крок 2

Розріжте куряче філе на дві частини таким чином, щоб вони були однакової товщини.
Дрібно порубіть часник або натріть його на дрібну терку
Дрібно порубіть петрушку.

Викладіть на стіл два шари харчової фольги довжиною 25-30см.
Окропіть в центрі фольгу соняшниковою олією.
Покладіть філе на олію та приправте його сіллю, сумішшю мелених перців.
Зверху на філе покладіть сир Дор Блю, 1/2 часника та гілочки тим'яну.
Накрийте філе одним шаром фольги. Загорніть разом краї фольги з трьох боків утворюючи кишеню. В кишеню налийте вершки та загорніть четвертий бік фольги утворивши конверт.

. . . . . . .
Щоб проглянути рецепт страви повністю, будь ласка, авторизуйтесь на сайті
Для цього тисніть на іконку