Цю страву приготувати дуже просто, та результат вас здивує. Золотава моцарела, песто з в'ялених томатів, які вкривають курячу грудку сворюють чудовий баланс смаку. Подається страва з картоплею в прянощах та цукіні
Прогрійте духовку до 200*С-220*С
Наріжте картоплю невеликими шматочками, можна зі шкіркою.
Цибулю наріжте скибочками
Цукіні наріжте кільцями товщиною приблизно 1 см.
Відокремте голки розмарину від стебла
Покладіть овочі на деко, попередньо застелене фольгою або пергаментом.
Додайте до овочів розмарин, сухий орегано, добру дрібку солі, та щедру порцію оливкової олії
Поставьте деко з овочами в духовку на 25-30 хвилин або доти, доки вони не стануть м'якими, а картопля підрум'яниться.
Розріжте куряче філе на дві частини таким чином, щоб вони були однакової товщини.
Порвіть руками моцарелу
Приправте куряче філе дрібкою солі та перцю. Покладіть філе на деко, попередньо вкрите фольгою або пергаментом. Зверху філе курки змастіть песто з в'ялених томатів та викладіть моцарелу. Поставте деко в духовку на 15-20 хвилин, доки сир не стане золотавим та філе не приготується. (всередині філе не повинно бути рожевим)
Викладіть готове філе та овочі на тарілку для подачі.
Полийте зверху соком, що залишився на деко з печеного філе
Приємного смаку!