Куряче філе з червоним песто, моцарелою та овочами

35 хвилин на приготування
вихід 1 порції 450 г
калорійність 1 порції 565 калорій
Набір інгредієнтів на 2 порції
  • Куряче філе
    300
  • Моцарела
    125
  • Цибуля червона
    150
  • Соус
    50
  • Цукіні
    350
  • Розмарин
    5
  • Картопля
    300
  • Орегано
    3
  • Песто червоний
    50
Як готувати?
Крок 1

Прогрійте духовку до 200*С-220*С
Наріжте картоплю невеликими шматочками, можна зі шкіркою.
Цибулю наріжте скибочками
Цукіні наріжте кільцями товщиною приблизно 1 см.

Крок 2

Відокремте голки розмарину від стебла

Крок 3

Покладіть овочі на деко, попередньо застелене фольгою або пергаментом.
Додайте до овочів розмарин, сухий орегано, добру дрібку солі, та щедру порцію оливкової олії
Поставьте деко з овочами в духовку на 25-30 хвилин або доти, доки вони не стануть м'якими, а картопля підрум'яниться.

Крок 4

Розріжте куряче філе на дві частини таким чином, щоб вони були однакової товщини.

Крок 5

Порвіть руками моцарелу

Крок 6

Приправте куряче філе дрібкою солі та перцю. Покладіть філе на деко, попередньо вкрите фольгою або пергаментом. Зверху філе курки змастіть песто з в'ялених томатів та викладіть моцарелу. Поставте деко в духовку на 15-20 хвилин, доки сир не стане золотавим та філе не приготується. (всередині філе не повинно бути рожевим)

Крок 7

Викладіть готове філе та овочі на тарілку для подачі.
Полийте зверху соком, що залишився на деко з печеного філе
Приємного смаку!