Куряче філе з червоним песто, моцарелою та овочами

35 хвилин на приготування
вихід 1 порції 450 г
калорійність 1 порції 565 калорій
Набір інгредієнтів на 2 порції
  • Куряче філе
    300
  • Моцарела
    125
  • Цибуля червона
    150
  • Соус
    50
  • Цукіні
    350
  • Розмарин
    5
  • Картопля
    300
  • Орегано
    3
  • Песто червоний
    50
Як готувати?
Крок 1

Прогрійте духовку до 200*С-220*С
Наріжте картоплю невеликими шматочками, можна зі шкіркою.
Цибулю наріжте скибочками
Цукіні наріжте кільцями товщиною приблизно 1 см.

Крок 2

Відокремте голки розмарину від стебла

. . . . . . .
Щоб проглянути рецепт страви повністю, будь ласка, авторизуйтесь на сайті
Для цього тисніть на іконку