Куряче філе в кокосовому молоці з овочами та кунжутним рисом

35 хвилин на приготування
вихід 1 порції 400 г
калорійність 1 порції 700 калорій
Набір інгредієнтів на 2 порції
  • Лайм
    1
  • Кінза
    10
  • Перець Чилі
    30
  • Куряче філе
    300
  • Молоко кокосове
    65
  • Перець болгарський
    100
  • Печериці
    100
  • Соус устричний
    30
  • Кунжутна олія
    15
  • Рис Жасмін
    160
  • Крохмаль кукурудзяний
    20
  • Цибуля порей
    50
  • Цибуля ріпчаста синя
    150
Як готувати?
Крок 1

Закип'ятіть воду (приблизно 1 літр) в каструлі.
Промийте рис 2-3 рази в холодній воді, зливаючи мутну воду.
Добре підсоліть воду, додайте рис та варіть його при повільному кипінні 15-17 хвилин, або до готовності рису.
Злийте воду, промийте рис в холодній проточній воді (щоб уникнути переварювання та зліпання), та покладіть рис назад до каструлі
Окропіть рис соняшниковою олією, додайте кунжутну олію, обережно перемішайте (щоб рис не поламався), та перед вживанням прогрійте. Це ваш кунжутний рис.

Крок 2

Тим часом, поки вариться рис, зробіть наступні кроки.
Наріжте куряче філе кубиком зручним для вживання
Посоліть та поперчіть філе.
Занурьте у крохмаль та добре перемішайте, щоб всі боки філе були в крохмалі.

. . . . . . .
Щоб проглянути рецепт страви повністю, будь ласка, авторизуйтесь на сайті
Для цього тисніть на іконку