Куряче філе по-грецьки та салат з фетою

25 хвилин на приготування
вихід 1 порції 310 г
калорійність 1 порції 498 калорій
Набір інгредієнтів на 2 порції
  • Куряче філе
    280 шт
  • Цибуля зелена
    100
  • Виноград
    100
  • Руккола
    50
  • Орегано
    3
  • Сир Фета
    100 пачка
  • Крупа булгур
    75
  • Інжирний реліш
    25
  • Оцет бальзамічний
    5
Як готувати?
Крок 1

Закип'ятіть воду у каструлі
Додайте у воду сухий булгур та добру щіпку солі (скільки ви зазвичай додаєте, коли варите макарони)
Варіть при слабкому кипінні 10-15 хвилин або поки булгур не стане м'яким. Коли булгур приготується - злийте воду.

Крок 2

Далі розріжте куряче філе на дві частини таким чином, щоб вони максимально були однакової товщини.
Посоліть філе та добре присипте сухим орегано

. . . . . . .
Щоб проглянути рецепт страви повністю, будь ласка, авторизуйтесь на сайті
Для цього тисніть на іконку