Куряче філе Карі Мадрас та кокосовий рис

30 хвилин на приготування
вихід 1 порції 410 г
калорійність 1 порції 674 калорій
Набір інгредієнтів на 2 порції
  • Помідор
    140
  • Кінза
    10
  • Куряче філе
    300
  • Молоко кокосове
    65
  • Цибуля червона
    80
  • Цукіні
    100
  • Цибуля зелена
    10
  • Бульйон овочевий
    1
  • Рис Жасмін
    160
  • Крохмаль кукурудзяний
    20
  • Цибуля порей
    40
Як готувати?
Крок 5

Додайте до пательні спочатку Червону цибулю та цибулю порей. Смажте на середньому вогні час від часу перемішуючи 4-5 хвилин, доки червона цибуля на стане м'якою.
Якщо для смаження цибулі не достатньо олії - додайте ще трошки.
Після цього додайте цукіні та продовжуйте смажити ще 2-3 хвилини

Крок 1

Очистіть червону цибулю та наріжте тонкими скибками
Цибулю порей наріжте тонкими кільцями
Цукіні наріжте брусочками товщиною та довжиною з мізинець

. . . . . . .
Щоб проглянути рецепт страви повністю, будь ласка, авторизуйтесь на сайті
Для цього тисніть на іконку