Курка Тіка Масала

Ця страва здивує вас ароматними смаками. Має шовковистий, злегка пряний соус, який сподобається всій родині.

45 хвилин на приготування
вихід 1 порції 500 г
калорійність 1 порції 924 калорій
Набір інгредієнтів на 2 порції
  • Куряче філе
    1 шт
  • Помідор
    2 шт
  • Кінза
    5
  • Цибуля ріпчаста
    1 шт
  • Корінь імбиру
    15
  • Спеції
    30
  • Кабачок
    1 шт
  • Рис басмати
    120
  • Томати Пілатті
    150
  • Манго чатні
    25
  • Масло Гхі
    120
Як готувати?
Крок 1

Очистіть і дрібно наріжте цибулю
Очистіть шкіру (зішкребіть шкірку чайною ложкою) і дрібно наріжте (або натріть) імбир
Кабачок наріжте крупним кубиком.
Курячу грудку наріжте шматочками розміром на один укус
Додайте курку в миску зі спеціями Тандурі та щіпкою солі
Все добре змішайте, поки курка не покриється спеціями

Крок 2

Нагрійте на сильному вогні сковороду (бажано з антипригарним покриттям) та окропіть оливковою олією.
Коли сковорода розігріється, додайте курку і смажте по 1 хв з кожного боку або до підрум’янення
Закінчивши, відкладіть курку на тарілку.

. . . . . . .
Щоб проглянути рецепт страви повністю, будь ласка, авторизуйтесь на сайті
Для цього тисніть на іконку