Крильця в соусі Теріякі та салат з імбирно-лаймовим дресінгом x

Інгредієнти

  • Лайм
    1
  • Корінь імбиру
    50
  • Морква
    100
  • Кунжут
    15
  • Крохмаль кукурудзяний
    50
  • Огірок
    200
  • Кунжутна олія
    20
  • Цибуля зелена
    20
  • Соус соєвий
    50
  • Курячі крильця
    900
  • Соус Теріякі
    100

Як готувати?

Крок 1

Розігрійте пательню на середньому вогні. Бажано використовувати пательню з антипригарним покриттям. Курячі крильця розріжте по суглобу. Запаніруйте в крохмалі

Крок 2

Імбир слід зачистити від шкірки. Наріжте імбир тонкою соломкою.

Крок 3

Окропіть пательню соняшниковою олією та обсмажте крила до золотистого кольору. Злийте з пательні жир

Крок 4

Додайте в пательню 1 склянку теплої води, 1/2 імбиру, соус теріякі. Випарюйте вологу із пательні, тим самим доготовлюючи крила та глазуруючи їх.

Крок 5

З однієї половини лайма натріть цедру. Не треба терти білу частину шкірки. Вона дуже гірка. Розріжте лайм на дві частини. (з цедрою та без неї) Половину лайма з цедрою можна розрізати ще навпіл та використовувати для декору страви.

Крок 6

Поки випарюється волога з пательні наріжте моркву соломкою, а огірок кільцями. Перекладіть овочі в миску. Додайте в миску соєвий соус, другу частину імбиря, кунжутну олію, цедру лайма та сік з однієї половини лайма

Крок 7

Перемішайте. Залиште на 5-7 хвилин овочі промаринуватися. Це ваш салат із огірка та моркви з імбирно-лаймовим дресінгом

Крок 8

Дрібно наріжте зелену цибулю.

Крок 9

На один бік плоскої тарілки покладіть глазуровані крила. На інший бік викладіть салат. Посипте страву зверху кунжутним насінням та зеленою цибулею.