Крильця в соусі Теріякі та салат з імбирно-лаймовим дресінгом

Крильця в ароматній і трохи солодкуватій глазурі. Їх насичений смак відмінно збалансує салат з огірка і моркви з освіжаючим имбирно-лаймовим дрессінгом.

30 хвилин на приготування
вихід 1 порції 640 г
калорійність 1 порції 1216 калорій
Набір інгредієнтів на 2 порції
  • Лайм
    1
  • Корінь імбиру
    50
  • Морква
    100
  • Кунжут
    15
  • Крохмаль кукурудзяний
    50
  • Огірок
    200
  • Кунжутна олія
    20
  • Цибуля зелена
    20
  • Соус соєвий
    50
  • Курячі крильця
    900
  • Соус Теріякі
    100
Як готувати?
Крок 1

Розігрійте пательню на середньому вогні. Бажано використовувати пательню з антипригарним покриттям. Курячі крильця розріжте по суглобу. Запаніруйте в крохмалі

Крок 2

Імбир слід зачистити від шкірки. Наріжте імбир тонкою соломкою.

. . . . . . .
Щоб проглянути рецепт страви повністю, будь ласка, авторизуйтесь на сайті
Для цього тисніть на іконку