Кесаділья з гуакамоле та Мексиканскьким салатом

25 хвилин на приготування
вихід 1 порції 500 г
калорійність 1 порції 985 калорій
Набір інгредієнтів на 2 порції
  • Кінза
    20
  • Часник
    2
  • Перець болгарський
    2 шт
  • Цибуля червона
    1 шт
  • Сир Чеддер
    100
  • Соус томатний
    100
  • Соус Сірача
    20
  • Помідор
    2 шт
  • Лайм
    1
  • Перець Чилі
    1
  • Спеції
    3
  • Авокадо
    1
  • Кукуруза
    100
  • Тортілья
    2
Як готувати?
Крок 1

Пательню (бажано з антипригарним покриттям) поставіть розігріватися на середній вогонь.

Цибулю очистіть від луски та наріжте дрібним кубиком зі стороною 5мм (як клітинка в зошиті).

Перець солодкий очистіть від насіння та наріжте кубиком з боком 1 см (як 2 клітинки в зошиті).

Сир натріть на крупну терку

Крок 2

З перцю видаліть насіння (воно дуже гостре) та наріжте соломкою. Бажано як можна менше торкатися перцю руками, та одразу ретельно вимити руки після нарізання.

Часник очистіть та разом з кінзою дрібно порубіть

. . . . . . .
Щоб проглянути рецепт страви повністю, будь ласка, авторизуйтесь на сайті
Для цього тисніть на іконку