Кебаб з грузинським салатом

30 хвилин на приготування
вихід 1 порції 400 г
калорійність 1 порції 484 калорій
Набір інгредієнтів на 2 порції
  • Помідор
    150
  • Кінза
    25
  • Цибуля ріпчаста
    60
  • Часник
    5
  • Баклажан
    200
  • Цибуля червона
    75
  • Петрушка
    25
  • Салат айсберг
    150
  • Огірок
    150
  • Волоський горіх
    50
  • Вирізка яловича
    200
  • Спеції
    1
Як готувати?
Крок 1

Розігрійте духовку до 180*С
М'ясо дрібно порубіть ножем до консистенції крупного фаршу.
Якщо ви маєте м'ясорубку - використовуйте насадку з великими отворами. (Фарш не повинен нагадувати паштет)

Крок 2

Білу цибулю наріжте дрібним кубиком
Часник дрібно нарубіть або натріть на дрібній терці.
Залиште декілька гілочок зелені для прикрашання страви, всю іншу зелень дрібно порубіть ножем.

. . . . . . .
Щоб проглянути рецепт страви повністю, будь ласка, авторизуйтесь на сайті
Для цього тисніть на іконку