Качина грудка з яблучним пюре

25 хвилин на приготування
вихід 1 порції 360 г
калорійність 1 порції 860 калорій
Набір інгредієнтів на 2 порції
  • Чебрець
    3
  • Лимон
    1 шт
  • Соус
    40
  • Яблоко
    400
  • Філе качки
    400
Як готувати?
Крок 1

Розігрійте духовку до 160…180 градусів. Очистіть яблука від шкіри. Наріжте на невеликі шматочки, попередньо видаливши серцевину яблука. Збризніть нарізані яблука соком половини лимона, щоб вони не потемніли.

Крок 2

Розігрійте на середньому вогні невелику каструлю (чи пательню)

Влийте 2 столові ложки води та 1 столову ложку вершкового масла

. . . . . . .
Щоб проглянути рецепт страви повністю, будь ласка, авторизуйтесь на сайті
Для цього тисніть на іконку