Фарфалле з вершковим курчам і песто з базиліком

Ви приготуєте соус вершковий песто з соковитим курчам, шпинатом, червоною цибулею і пастою фарфалле.

25 хвилин на приготування
вихід 1 порції 340 г
калорійність 1 порції 507 калорій
Набір інгредієнтів на 2 порції
  • Куряче філе
    1 шт
  • Базилік
    10
  • Соус Песто
    50
  • Цибуля червона
    1 шт
  • Шпинат
    80
  • Сир Чеддер
    50
  • Сир філадельфія
    50
  • Паста Фарфале
    200
Як готувати?
Крок 1

Закип'ятіть воду в каструлі близько 1 літра.
Покладіть пасту фарфалле в каструлю з кип'яченою водою з дрібкою солі, доведіть до кипіння на сильному вогні і варіть 8-12 хвилин або до готовності “аль денте”.
Після цього злийте воду і залиште близько 200 мл води з під пасти для приготування.

Крок 2

Поки паста готується, очистіть червону цибулю і наріжте дрібними скибочками.
Наріжте курячу грудку невеликими шматочками.

. . . . . . .
Щоб проглянути рецепт страви повністю, будь ласка, авторизуйтесь на сайті
Для цього тисніть на іконку