

-
Цибуля ріпчаста450
-
Чебрець0.5
-
Вино біле сухе100
-
Борошно30
-
Мускатний горіх0.5
-
Багет40
-
Сир Чеддер40
-
Бульйон курячий600

Наріжте багет скибочками товщиною 1 см.
Сир натріть на крупну терку.
Увімкніть розігріватися духовку до 180°С (краще увімкнути режим конвекції).

Цибулю наріжте тонкими півкільцями

Розтопіть в сотейнику вершкове масло (50г на порцію) та додайте цибулю.

Смажте цибулю на маленькому вогні до появи золотистого кольору.
Додайте борошно та продовжуйте смажити постійно помішуючи ще одну хвилину

В обсмажену цибулю з борошном додайте тертий мускатний горіх, сухий чебрець, сіль, чорний перець.
Влийте вино та перемішуючи доведіть до загустіння вміст сотейника. Додайте поступово бульйон, постійно перемішуючи вміст сотейнику.
Залиште суп варитися на слабкому вогні на 5 хвилин.

Викладіть нарізаний багет на деко та запечіть в духовці до появи золотистого кольору 3-4 хвилини

Викладіть на грінки натертий сир та поставіть в духовку ще на одну хвилину

Розріжте крутони з сиром ножем на 4 частини.
Налийте суп в тарілку та покладіть зверху нарізаний крутон.
Інші крутони подавайте окремо.
Bon appétit!